Nice to meet you #4 | Ellen Bruyninckx

Op geregelde tijdstippen stellen we een inspirerend rolmodel aan je voor. Iemand die je zeker moet kennen omwille van zijn/haar expertise, ervaringen, zot verhaal,… Maak kennis met Ellen Bruyninckx, gepassioneerd onderneemster met een klein stukje ‘crazy-wereldverbeteraar‘.

Wie ben je?

Ik ben Ellen Bruyninckx en ik ben ergotherapeut en orthopedagoog.

Wat doe je?

Ik werk aan de Universiteit Gent een nieuw project uit rond ondernemerschap in de gezondheidszorg.  Daarnaast vervang ik tijdelijk Lobke bij Gentrepreneur en ben ik nog steeds ondernemer in bijberoep.

Waarom doe je het?

Ik wil graag zoveel mogelijk jonge ondernemers de kans geven om te doen waar ze gepassioneerd over zijn. Daarnaast heb ik zelf een passie voor de gezondheidszorg en ben ik zelf student-ondernemer geweest. Het is erg fijn om met deze achtergrond ook andere jonge ondernemers te kunnen helpen!

Wat moeten we zeker over jou weten?

Ik help graag andere en ik hou van koekjes en chocolade. Als je iets lekkers bij hebt ben ik zeer aanspreekbaar, maar ook zonder iets dessert-achtig help ik je met veel plezier verder! 😉

Wat is jouw favoriete quote & waarom?

The People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do” – Omdat we allemaal een klein stukje “crazy-wereld-verbeteraar” in onszelf zouden moeten hebben.

Wat is jouw favoriete tool & waarom?

Canva.com – Ideaal als je als ondernemer geen grafische achtergrond hebt en toch graag zelf je folders, banners, social media posts, … wil ontwikkelen.

Uitsmijter: bungeespring of diepzeeduiken?

Ik offer mij wel op om de rugzakken te bewaken of de foto’s te nemen …