Nice to meet you #2 | An Dours

Op geregelde tijdstippen stellen we een inspirerend rolmodel aan je voor. Iemand die je zeker moet kennen omwille van zijn/haar expertise, ervaringen, zot verhaal,… Maak kennis met An Dours, veelzijdig gestructureerde vlinder en iemand die je gewoonweg móet (en wil) kennen. Als ondernemer maar zeker ook als mens.

Wie ben je?

Mijn naam is An Dours. Dat is wie ik onder andere ben. Vroeger wou ik vlinder worden, later heks/actrice/of leerkracht. Ik werd geen van dat alles. Mijn 16-jarige zelf zou wel nogal fier zijn op wie ik geworden ben. Ik ben dochter, zus, & tante. Ik ben een goede maar niet super aanwezige vriendin voor mijn vrienden. Ik ben slordig gestructureerd. Ik ben veel.

Wat doe je?

Ik ben ook coach & zoektochtbegeleider. Ik help mensen om ‘het leven te ondernemen’. Niet persé met een btw-nummer, maar wel in mindset. Ik zorg ervoor dat individuen, teams en bedrijven een taal vinden om over soft-skills te praten. Op die manier begeleid ik gedragen inspraakprocessen en zoek ik samen naar duurzame persoonlijke & professionele groei.

Waarom doe je het?

Omdat ik geloof dat we allemaal eigenaar zijn van ons eigen leven. Omdat ik er van overtuigd ben dat het leven geleefd mag worden ‘van binnen naar buiten’, naar de wereld (of markt) toe in plaats van als reactie op de buitenwereld. Omdat ik mensen geweldig schoon vind. Omdat ik de wereld wil veranderen.

Wat moeten we zeker over jou weten?

Er is één ding in het leven dat ik heel erg serieus neem. Dat is dat ik mezelf niet te serieus wil nemen. Daar ben ik heel serieus mee bezig.

Favoriete quote?

“You can’t push the river” (indian proverb)

Favoriete tool?

Offline: mijn keukenrobot

Online: google maps 

Uitsmijter: de theekopjes of de rollercoaster?

De rollercoaster!

#ingoodcompany

Benieuwd naar meer An? Vanaf februari 2019 host zij opnieuw ons driedelig traject ‘Ondernemende Mindset’. Meer info volgt binnenkort.